CR#SH (TOTHOM POT CAURE)

Finalitzat
Del ds. 23.09.23 al dg. 24.09.23
Durada: 70 min.
Idiomes Català

FITXA ARTÍSTICA

Direcció i autoria: Miquel Mas Fiol 

Suport dramatúrgic: Àngels Largo i Xisco Segura 

Intèrprets: Alba Flor, Gerard Franch i Carla Vilaró 

Assistent de moviment: Maria Salarich 

Escenografia i vestuari: Quim Algora 

Audiovisuals: Marc Algora 

Productors: Àngels Largo i Xisco Segura

Assistents de producció: Maria Mas i Marta Domingo

Compartir

La Carla, el Gerard i l'Alba recorden la seva adolescència buscant el moment on alguna cosa es va tòrcer i no van saber detectar-ho. La Carla, aspirant a tenista d'elit, lluita constantment per ser la millor en tots els àmbits de la seva vida. El Gerard es bolca passionalment en una relació virtual a través d'una aplicació de cites i l'Alba intenta ferventment trobar el seu lloc al món.

Tres històries que no deixen ningú indiferent. Tres històries que aconsegueixen ressonar massa, que poden semblar a priori llunyanes, però que al mateix temps es fan estranyament properes. Tres històries de tres persones que, com tothom, van haver d'aprendre que cuidar-se i escoltar-se és la millor eina que tenim per caminar.

Amb un to fresc, amb tocs d’humor i amb molta vitalitat, CR#SH (tothom pot caure) és un espectacle sobre la salut mental dels joves però per a joves de totes les edats. Ha rebut l’aplaudiment del públic i la crítica al seu pas, entre d’altres, per la Mostra Igualada 2021 i per Barcelona. La companyia Mea Culpa torna a l’Aurora després de presentar-hi èxits com El darrer dia del Cafè de la Granota o La plaça del diamant.

Dissabte
23
set
Des de
18 €
Finalitzat
Diumenge
24
set
Des de
18 €
Finalitzat