LA NOCHE DE LOS MUERTOS VIVIENTES LIVE

Comprar
Des de 22 €
Del dv. 22.09.23 al dg. 05.11.23
Idiomes Castellà

FITXA ARTÍSTICA

Basada en la pel·lícula original NIGHT OF THE LIVING DEAD

Escrita per GEORGE A. ROMERO & JOHN RUSSO i produïda per RUSS STREINER

 

LA NOCHE DE LOS MUERTOS VIVIENTES. LIVE!

Escrita per CHRISTOPHER BOND, DALE BOYER & TREVOR MARTIN

Creada per CHISTOPHER HARRISON & PHIL PATTISON 

Una producció de FOCUS presentat en un acord amb SAMUEL FRENCH LTD

Compartir

Un grup d’estranys s’amaguen en una granja. S’acosten hordes de morts vivents i zombis devoradors de cervells.Si tan sols poguessin trobar alguna manera de mantenir-se amb vida…

Què podria sortir malament?Més que una simple recreació de la història, l’obra celebra la història i la influència de la pel·lícula.A través d’una sèrie de múltiples finals, els personatges s’enfrontaran a diferents problemes i desafiaments mentre intenten desesperadament sobreviure a la nit.  No obstant això, les seves personalitats i interessos propis sempre semblen impedir que el grup treballi en conjunt. El que ens deixa a tots preguntant-nos:

Algú podria sobreviure a una nit de morts vivents?La nit dels morts vivents live! entretindrà als fanàtics del terror i la comèdia per igual quan ens unim a una banda de desafortunats supervivents que intenten trobar una manera de sobreviure i passar la nit.Basada en la incomparable pel·lícula de 1968 de George A. Romero, La nit dels morts vivents live! és un homenatge a la icònica obra de terror. Viu l’experiència teatral immersiva d’un dels llançaments més influents de tots els temps com mai s’ha viscut abans.El xou examina amb amor la pel·lícula i voreja la línia entre el terrorífic i el divertit.L’única producció autoritzada oficialment pels hereus de Romero produït per Focus en un acord especial amb Samuel French Ltd.Una recreació on es tornen a visitar tots els moments de la pel·lícula de manera divertida i repleta d’efectes especials, música i sang.

Divendres
22
set
Des de
22 €
Dissabte
23
set
Des de
22 €
Dissabte
23
set
Des de
22 €
Diumenge
24
set
Des de
22 €
Diumenge
24
set
Des de
22 €