LA NOCHE DE LOS MUERTOS VIVIENTES LIVE

Finalitzat
Del dv. 22.09.23 al dg. 19.11.23
Idiomes Castellà

FITXA ARTÍSTICA

Basada en la pel·lícula original NIGHT OF THE LIVING DEAD

Escrita per GEORGE A. ROMERO & JOHN RUSSO i produïda per RUSS STREINER

 

LA NOCHE DE LOS MUERTOS VIVIENTES. LIVE!

Escrita per CHRISTOPHER BOND, DALE BOYER & TREVOR MARTIN

Creada per CHISTOPHER HARRISON & PHIL PATTISON 

Una producció de FOCUS presentat en un acord amb SAMUEL FRENCH LTD

Compartir

Un grup d’estranys s’amaguen en una granja. S’acosten hordes de morts vivents i zombis devoradors de cervells.Si tan sols poguessin trobar alguna manera de mantenir-se amb vida…

Què podria sortir malament?Més que una simple recreació de la història, l’obra celebra la història i la influència de la pel·lícula.A través d’una sèrie de múltiples finals, els personatges s’enfrontaran a diferents problemes i desafiaments mentre intenten desesperadament sobreviure a la nit.  No obstant això, les seves personalitats i interessos propis sempre semblen impedir que el grup treballi en conjunt. El que ens deixa a tots preguntant-nos:

Algú podria sobreviure a una nit de morts vivents?La nit dels morts vivents live! entretindrà als fanàtics del terror i la comèdia per igual quan ens unim a una banda de desafortunats supervivents que intenten trobar una manera de sobreviure i passar la nit.Basada en la incomparable pel·lícula de 1968 de George A. Romero, La nit dels morts vivents live! és un homenatge a la icònica obra de terror. Viu l’experiència teatral immersiva d’un dels llançaments més influents de tots els temps com mai s’ha viscut abans.El xou examina amb amor la pel·lícula i voreja la línia entre el terrorífic i el divertit.L’única producció autoritzada oficialment pels hereus de Romero produït per Focus en un acord especial amb Samuel French Ltd.Una recreació on es tornen a visitar tots els moments de la pel·lícula de manera divertida i repleta d’efectes especials, música i sang.

Divendres
22
set
Des de
22 €
Finalitzat
Dissabte
23
set
Des de
22 €
Finalitzat
Dissabte
23
set
Des de
22 €
Finalitzat
Diumenge
24
set
Des de
22 €
Finalitzat
Diumenge
24
set
Des de
22 €
Finalitzat