POSTFUNCIÓ 'COWARDS' D'ÀNGEL DURAN

Teatre Josep Maria de Sagarra (Santa Coloma de Gramenent)

divendres, 24 de març | 20:00 h
Etiquetes SMT Post-funció

Entitat col·laboradora: Dansa Metropolitana

Modera: Oriol Puig Taulé

 

Compartir

Sobre l’espectacle: Cowards

COWARDS (covards), qüestiona els mandats de la masculinitat contemporania i com els homes se senten interpel·lats per altres homes per confirmar públicament la seva virilitat i la seva identitat. Fa referència a la càrrega sociocultural adquirida per tal d’amagar la veritable identitat darrera conductes preestablertes. Aquesta proposta exposa la dialèctica, generalment tòxica, i el captiveri del comportament contemporani.

Aquesta peça busca qüestionar tant els models contemporanis, així com la nostra visió en front als altres i que ens connecta paradoxalment amb els instints més primitius de supervivència.

Fa referència a la covardia com a deshonra, com l’incapacitat dels homes de no poder expressar els seus dubtes ni les seves pors, per evitar confirmar la seva fragilitat. És la negació dels sentiments, que són un terreny adscrit a allò femení, per no refutar aquesta virilitat, exceptuant la ràbia o la ira, que ha de ser demostrada a través de l’exercici de la violència i que és l’únic sentiment vàlid, l’únic aplaudit, aclamat i admirat, per a la masculinitat tradicional.

Divendres
24
mar
20:00 h