LA JAULA DE LAS LOCAS

Finalitzat
Del ds. 18.02.23 al dg. 23.04.23
Durada: 2h 30minuts
Idiomes Castellà

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Àngel Llàcer

Direcció musical:Manu Guix i Andreu Gallén

Coreografia: Miryam Benedited

Producció: Nostromo Live

Compartir

La vida comença avui!

 

L'afable vida de parella de Albin i Georges, propietaris del club nocturn La Cage aux Folles de Saint Tropez, es veu totalment alterada per una notícia inesperada. Jean Michel, el fill de Georges, es va a casar amb la filla d'un diputat ultraconservador, defensor dels valors més tradicionals en la vida familiar. La trobada explosiva entre dues famílies tan diferents deslliga una divertidíssima comèdia plena d'amor i de situacions delirants.

Inspirada en la popular obra de Jean Poiret, el musical és fruit del talent de Jerry Herman i Harvey Fierstein. Amb nou premis Tony i tres Drama Desk Award, “La Jaula de las Locas” s'ha representat ininterrompudament per tot el món des de la seva estrena. De nou al Teatre Tívoli en una espectacular versió dirigida per Àngel Llàcer i Manu Guix.

“La Jaula de las Locas” és un gran cant a la llibertat individual i col·lectiva. Una atrevida posada en escena, sorprenents coreografies, exuberant disseny de vestuari i una temàtica universal, ho converteixen en un dels musicals més aclamats de la història. Cada funció transforma “La Jaula de las Locas” en una festa, una celebració de la joie de vivre que se sap com comença, però mai com acaba!.

El personatge protagonista Albin "ZAZA", serà interpretat per Àngel Llàcer i Ivan Labanda alternativament.

A causa d'imponderables de tota mena – lesions, descans laboral, indisposicions, entre altres – no és possible garantir la configuració de l'elenc que actuarà fins al mateix dia de cada funció. No obstant això, donat el talent de tots els artistes que participen en “La Gàbia de les Boges”, els Productors garanteixen el més alt nivell de qualitat i satisfacció dels espectadors en totes les funcions, siguin els qui siguin els que les representin en cada cas.

 

Dissabte
18
feb
Des de
29 €
Finalitzat
Dissabte
18
feb
Des de
29 €
Finalitzat
Diumenge
19
feb
Des de
29 €
Finalitzat
Dimecres
22
feb
Des de
23 €
Finalitzat
Dijous
23
feb
Des de
23 €
Finalitzat