TRÁNSITOS

Comprar
21.5 €
DURADA:  90 min
Del ds. 04.02.23 al dg. 02.04.23
Idiomes Català Castellà

FITXA ARTÍSTICA

Autor i direcció: David Teixidó

Intèrprets: Agustin Daulte, Nicole Avventurato, Imanol Diérez, David Priego, Sergio Satanassa i David Teixidó

Ajudant de direcció: Marc García Llopis

Escenografia: Jair Bellante

Espai sonor: Pau Matas

Moviment: Carla Tovias

Producció: Júlia Simó

Ajudant de producció: Eladi Bonastre

Compartir

Viure és passar d'unes circumstàncies a unes altres i tot el que fem per adaptar-nos-hi. Aquest muntatge teatral explora les relacions entre les identitats trans i les normatives, alhora que teixeix una xarxa de complicitats a banda i banda de l'Atlàntic.

Una mestra de cerimònies sempre present (interpretada pel mateix coautor i director de l'obra, David Teixidó) acompanyarà el públic en els trànsits dels cinc membres d'una família poc convencional.

La mare, Delfina Martínez, descobrirà que les travas negres també tenen càncer de mama. El seu fill, David “Vidda” Priego, assolirà l'èxit professional convertint-se en la “quota trans” d'un partit d'esquerres radical. La germana de David, Nicole Avventurato, aprendrà a estimar i fer-se respectar. L'àvia, una dragqueen massa vella per a les festes de moda, interpretada per la històrica dragqueen barcelonina, Sergio Satanassa, se sentirà com una jubilada als 54 anys; i el membre més recent de la família, Agustín Daulte, aconseguirà el que volia en migrar a Barcelona: entrar al món marica.

Diumenge
26
mar
Des de
21.5 €
Dijous
30
mar
Des de
21.5 €
Divendres
31
mar
Des de
21.5 €
Dissabte
01
abr
Des de
21.5 €
Diumenge
02
abr
Des de
21.5 €