LA DISCRETA ENAMORADA

Comèdia

Comprar
Des de 19 €
DURADA:  1h 30min
Del dc. 17.05.23 al dg. 04.06.23
Idiomes Castellà

FITXA ARTÍSTICA

Títol original: La discreta enamorada

Autoria: Lope de Vega

Direcció: Lluís Homar

Direcció adjunta: Oscar Valsecchi

Intèrprets: Actors i actrius de la sisena promoció de la Jove Companyia Nacional de Teatre Clàssic Montse Díez i Lluís Homar

Veu i paraules: Vicente Fuentes 

Escenografia: Jose Novoa 

Vestuari: Deborah Macías 

Il·luminació: Pilar Valdelvira

Ajudantia de direcció: Vanessa Espín 

Caps tècnics del teatre: Sergi Lobaco i Raúl Martínez 

Màrqueting i comunicació: Focus 

Disseny gràfic: Santi&Kco 

És una producció de Compañía Nacional de Teatro Clásico

Col·laboradors: Teatro Soho CaixaBank i Teatro Cuyás

Compartir

La comèdia amorosa d'embolics arriba a un dels seus punts culminants a l'obra de Lope de Vega quan el 1604 escriu La discreta enamorada.
La capacitat de Lope per dibuixar personatges d'enorme profunditat sense perdre mai el control de la situació escènica, per descriure un món ple d'aparences equívoques, o per qüestionar la rigidesa de les normes morals i socials del seu temps, assoliran en aquesta comèdia hilarant un dels moments àlgids del teatre del Segle d'Or.
Lope va ser un enorme comediògraf al servei de la descripció de l'amor. Les seves dones enamorades no només exhibeixen el seu dret a viure lliurement les seves passions, lluitant per ser els qui desitgen ser i estimar els qui desitgen estimar; no només ens sedueixen amb la seva intel·ligència, tendresa i tenacitat, sinó que també són un al·legat a la llibertat individual com a eina superior de construcció de la identitat en uns temps en què la formació del jo comença a ser essencial.
La discreta enamorada, de Lope, atresora versos d'enorme bellesa que serviran una nova promoció de la Jove Companyia Nacional de Teatre Clàssic per presentar-se en públic.

Dimarts
30
mai
Des de
19 €
Dimecres
31
mai
Des de
21 €
Dijous
01
jun
Des de
21 €
Divendres
02
jun
Des de
23 €
Dissabte
03
jun
Des de
23 €