¿SÍ O NO? - BRUNO ORO

Comprar
Des de 19 €
DURADA:  90 min.
Del dc. 21.12.22 al dg. 22.01.23
Idiomes Castellà

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Alejo Levis

Autoria: Bruno Oro

Compartir

BRUNO ORO presenta "¿SÍ O NO?" a la nova sala del Bosque Multicines

 

Grup Balaña habilita una de les sales del Bosque Multicines per a esdeveniments en viu. La 9 del Bosque agafa el relleu de la sala 2 del Teatre Club Capitol i acollirà humor, talent i molt bon rotllo.

 

Un monòleg còmic dirigit per Alejo Levis (Inmortal) que parla sobre l'art de perdre's, en via d'extinció en un món amb pressa que només busca l'eficàcia, i en el qual Google Maps ens marca el camí, Spotify ens diu que escoltar, i Tinder qui ens pot agradar. Un monòleg en el qual el mateix Bruno s'anirà perdent al llarg de 90 minuts mentre ens intenta explicar una anècdota real que li va passar en el seu primer viatge a NY, i que il·lustra perfectament la seva nostàlgia per aquests temps en els quals ens permetíem improvisar.

 

Una comèdia hilarant i emotiva per moments, que fan que aquest espectacle no sigui el clàssic Stand up. L'objectiu és omplir de riures la platea de La 9 del Bosque, però també llançar-li una pregunta al públic, deixant que cadascun decideixi si està disposat a deixar-se portar per l'aventura de la vida: ¿Si o No? SOLUCIÓ: ¿SÍ O NO?

 

Descobreix el nou espai de La Casa de la Risa al Bosque Multicines, LA 9 DEL BOSQUE i com diu en Jacobo, l’amic d’en Bruno Oro; "Titos, podéis venir en coche que el Bosque tiene parking".

 

Vols perdre't al Bosque d’Oro ¿SI o NO?

Dimecres
21
des
20:00 h
 
Des de
19 €
Dijous
22
des
20:00 h
 
Des de
23 €
Divendres
23
des
20:00 h
 
Des de
23 €
Diumenge
25
des
19:00 h
 
Des de
23 €
Dilluns
26
des
18:00 h
 
Des de
23 €