HEM DE PARLAR

Finalitzat
Del dt. 20.12.22 al dc. 01.02.23 | 20:00 h
DURADA:  55 min.
Idiomes Català Castellà

FITXA ARTÍSTICA

Idea i direcció: Vero Cendoya

Creació i Interpretació: Linn Johansson, Jem Prenafeta i Hansel Nezza. 

Música i so: Adele Madau 

Producció: Lídia Serrat

Compartir

Un pare, una mare i un fill. La familia perfecta. Què podria sortir malament?

HEM DE PARLAR és un espectacle inclusiu de dansa-teatre, fruit de la llarga experiència de Vero Cendoya en el treball amb persones amb diversitat funcional. 

Una història que parla de les relacions i els seus conflictes familiars. Els conflictes de parella i, de retruc, de la convivència familiar amb un adolescent.

Sobre el projecte

Arrel de la darrera producció de la companyia, BOGUMER, sorgeix la necessitat i el material que ha inspirat aquesta petita producció. 

La peça gira entorn dels conflictes familiars. Els conflictes de parella i de retruc de la convivència familiar amb un adolescent. 

Tot això amb una banda sonora, creada per l’ habitual col·laboradora de la companyia, Adele Madau, formada per diferents diàlegs cinematogràfics que seran portats al moviment per diferents vies. 

El material físic, per tant, està basat en la recerca de la relació directa entre moviment i paraula i en la recerca d’un particular codi de comunicació que uneixi aquests dos llenguatges. Per tant, cerquem utilitzar la paraula i els diàlegs com a motor de moviment creant un llenguatge i un codi propi per cada intèrpret que ens serveixi de portador de la nostra història. 

Aquesta recerca d’un codi propi serà la bas e del nostre treball físic. Un codi, que aconsegueixi unir la poètica del moviment a la explicificitat de la paraula. 

L’humor, un dels trets característics del treball de la cia, estarà també present en aquesta peça tocant els límits de l’absurd com moltes vegades succeeix en aquests tipus de conflictes.

Dimarts
20
des
Des de
14 €
Finalitzat
Dimecres
21
des
Des de
14 €
Finalitzat
Dimarts
27
des
Des de
14 €
Finalitzat
Dimecres
28
des
Des de
14 €
Finalitzat
Dimarts
03
gen
Des de
14 €
Finalitzat