PEYU - L'IL·LUSIONISTA

Comprar
Des de 18 €
DURADA:  90 min.
Del dc. 16.11.22 al dg. 29.01.23
Idiomes Català

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Joan Roura

 

Compartir

Tot i que no és pròpiament un espectacle de màgia, L’il·lusionista interpel·la l’espectador amb el truc més antic de tots: la màgia del teatre. En aquesta ocasió la il·lusió d’en Peyu ha estat endinsar-se en el món de les cartes, l’escapisme, els conills que surten del barret… esperant sorprendre el públic i esperant, sobretot, que la gent es deixi sorprendre.

 

Despreocupeu-vos d’intentar trobar explicacions lògiques de tot el que passa sobre l’escenari, a vegades hi ha coses que simplement no tenen explicació, i sovint són les més divertides. Riure pel simple fet de riure, amb el mateix objectiu irrellevant que un mag endevina la carta a un espectador. Sense fils, sense imants i sense trucs, des de la distància, en Peyu pot fer una cosa tan màgica com canviar-vos el rostre.

 

En una societat cada vegada més pragmàtica on sembla que la paciència ja no es contempla com una opció i només es valoren immediatesa i resultats, en Peyu ens convida, a través del teatre, a anar a l’essència més primitiva de la vida: deixar-se il·lusionar.

Dijous
01
des
Des de
18 €
Divendres
02
des
Des de
24 €
Dissabte
03
des
Des de
24 €
Dissabte
03
des
Des de
24 €
Diumenge
04
des
Des de
24 €