EL DESIG DEL COR

de Caryl Churchill

Finalitzat
DURADA:  60 min.
Del dj. 10.11.22 al dg. 27.11.22
Idiomes Català

FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Caryl Churchill

Traducció, dramatúrgia i direcció: Lucia Del Greco

Repartiment: Sara Morera, Alícia Puertas, Vanessa Segura, Marc Tarrida i Armand Villèn

Escenografia: Elisabet Rovira

Il·luminació: Quim Algora

Espai sonor: Llorenç Balaguer i Eduard Mauri

Vestuari: Lucia del Greco i Elisabet Rovira

Fotografia: Núria Gascón

Assessoria de moviment: Ester Guntín

Producció: Pau Domingo

Agraïments: Yara Himel

Una producció de Dúo Fácil amb el suport de la Sala Beckett

Compartir

El desig del cor parla d’una família disfuncional (com totes) que espera el retorn de la seva filla d’Austràlia. Durant aquesta espera, al menjador de casa es materialitzen els desitjos, les pors i les pulsions més viscerals que allunyen el pare, la mare i la tieta, del que s’espera d’ells, segons els rols que marca la societat. El model familiar té unes lleis clares, i hi ha coses que hi caben i coses que no: desitjar la teva filla, tenir por a la mort o menjar-te a tu mateix, són algunes de les coses que aquesta família pot arribar a imaginar, perquè dins de la imaginació cap tot. Amb les seves projeccions ens faran riure i ens faran reflexionar.

Els personatges hauran d’exercir un control extrem perquè els seus pensaments no prenguin forma i no es facin reals, i tant les escenes còmiques i surrealistes com els conflictes més profunds passen per un mecanisme de censura. S’equivoquen i tornen a començar en un sistema de prova i error: entren en un bucle interminable, un bucle en què les paraules i les accions es repeteixen una vegada i una altra. No hi ha manera de sortir del bucle, perquè no hi ha manera de sortir dels traumes familiars.

Aquest espectacle forma part del cicle La família (o la família?), una proposta per reflexionar sobre el concepte de família des de diferents perspectives: els imaginaris, les relacions, les vulnerabilitats, les estructures socials, el món laboral, els sentits, les emocions…

Dijous
10
nov
Des de
18 €
Finalitzat
Divendres
11
nov
Des de
18 €
Finalitzat
Dissabte
12
nov
Des de
18 €
Finalitzat
Diumenge
13
nov
Des de
18 €
Finalitzat
Dijous
17
nov
Des de
18 €
Finalitzat