BONOBOS

Comprar
Des de 20 €
Del dc. 24.04.24 al ds. 01.06.24
DURADA:  80 min.

FITXA ARTÍSTICA

Intèrprets: Oriol Casals, Maria Garrido, Mònica Macfer, Jordi Soriano, Xenia Reguant i Elías Torrecilla

Versió: Julián Quintanilla

Traducció i direcció: Edu Pericas

Compartir

Tres amics de la infància units per les seves diferències –un és cec, l’altre és sord i el tercer mut–, cansats de tantes dificultats per a trobar l’estabilitat sexo-afectiva, decideixen idear un enginyós pla per a trobar parella: muntar un sistema de cites en el seu bloc de pisos que els permeti amagar les seves limitacions, de tal manera que els altres amics siguin els ulls del cec, les orelles del sord o la llengua del mut... Què pot sortir malament?

I és que, si les tribus dels bonobos, els primats més propers als humans, són capaços de construir unes societats matriarcals, no violentes i on el sexe actua com a factor socialitzador per afavorir la convivència i disminuir les tensions socials, per què no haurien d’aconseguir-ho en una petita comunitat de veïns d’una gran ciutat? O serà que els capfluixos dels éssers humans encara sentim recances a l’hora d’abordar la sexualitat amb persones en situació de discapacitat...?

BONOBOS és una comèdia irreverent i esbojarrada que en certa manera pretén fer-nos menys cecs, menys sords o menys silenciosos en relació al món de la discapacitat.  Potser aquesta és la força d´aquesta obra: la d´obrir-nos a la tolerància a través del riure!

Dimecres
22
mai
Des de
20 €
Dijous
23
mai
Des de
20 €
Divendres
24
mai
Des de
22 €
Dissabte
25
mai
Des de
22 €
Dissabte
25
mai
Des de
22 €