PUPILAS PINTABAN MIS SÁBANAS. QUADRE #1: CHELI

Comprar
Des de 12 €
DURADA:  60 min.
Del dj. 23.02.23 al dg. 26.02.23 | 20:00 h
Idiomes Català Castellà

FITXA ARTÍSTICA

Creació: LALÍNEA

Idea original i dramatúrgia: ERIK FORSBERG

Direcció escènica: ÚRSULA TENORIO

Intèrpret: ERIK FORSBERG

Testimoni sonor: JOSÉ REGALÓN

Disseny de l’espai escènic: LUCI VALENZUELA

Disseny de l’espai sonor i música en directe: SERGIO CAMACHO

Actant: ÚRSULA TENORIO

Disseny de llums: IVÁN CASCÓN

Producció executiva: RUT GIRONA

Assessorament escènic: CARLOTA SUBIRÓS

Col·laboradores: SARA MORÓN, MARIANO ROMERO, ELI LÓPEZ, MONTSE ALONSO, PATRÍCIA COLOMERA, MONTSE GRÍFOLS, CRIS GARCÍA (EQUIP PADS), MARTA TORRENS (INSTITUT DE NEUROPSIQUIATRIA I ADDICCIONS DE L’HOSPITAL DEL MAR), JOSEP ROVIRA (ENERGY CONTROL), DANI ROCA (CAS BALUARD – CAP RAVAL SUD) I DAVID RIAZA (CAP CARLES RIBA).

Suport a la creació: NAU IVANOW, EL CORRALITO (CORRALITOXTNT), CC PARC SANDARU (KINÈTIC), BEQUES “PREMIS BARCELONA 2020” DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA, DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.

Coproducció: ANTIC TEATRE I LALÍNEA

Compartir

El Cheli és el protagonista del primer quadre de Pupilas pintaban mis sábanas, un projecte que dibuixa les vides reals d’usuaris d’heroïna a la Barcelona dels anys 70-90. Des dels 18 anys i fins ara, amb 62, el Cheli ha consumit heroína. El seu consum es va iniciar als 70, entre la nit de la Barcelona post-franquista i les excursions d’introspecció transcendental a la muntanya, empès pel desig de descubrir un nou món de llibertats que van acabar per embafar-lo. L’enregistrament sonor del relat del Cheli s’entrellaça a escena amb la veu i el cos de l’Erik, el seu metge, que s’endinsa en l’univers del seu pacient a la recerca de possibles respostes a una pregunta: com gestionem el patiment i el dolor en la societat contemporània?

Dijous
23
feb
Des de
12 €
Divendres
24
feb
Des de
12 €
Dissabte
25
feb
Des de
12 €
Diumenge
26
feb
Des de
12 €