INAUDIT: FESTIVAL DE MÚSICA

Dia 1

Comprar
divendres, 26 d’abril | 18:00 h

Festival de música a cura de Lluís Nacenta

Lluïsa Espigolé rellegeix una partitura de Carles Santos

Compartir

La influència d’un músic admirat no condueix necessàriament un artista a fer música semblant a la seva. De vegades, la influència consisteix a obrir-li un camp de possibilitats noves, i que alguns semàfors se li posin en verd. Al festival Inaudit ens preguntem quines són les influències de Carles Santos sobre els músics d’avui. Quatre concerts en un cap de setmana ens conviden a ser fecundats i pertorbats, recorrent els camins oberts per un músic improbable, incomprensible, inaudit.

Divendres 26 d’abril, 20 h

Lluïsa Espigolé rellegeix Bujaraloz by night de Carles Santos

El joc repetitiu d’aquesta peça s’adapta dinàmicament a les fluctuacions de l’atenció de l’audiència. Lluïsa Espigolé rellegeix avui aquesta partitura, a mig camí entre el minimalisme nord-americà i la tradició pianística europea, una proposta radical de transformació de la interpretació per l’efecte de l’escolta, per l’escolta de l’escolta que assaja el pianista.

 

Amb la compra d'aquesta entrada podràs assistir a la primera nit de concerts del Festival.

Per 5€ també podràs gaudir de la Paella popular que tindrà lloc dissabte 27. A la pestanya 'PAQUETS' d'aquest mateix web podràs obtenir l'abonament pels dos dies, que inclou la paella popular de forma gratuïta.