UN BILIÓ D'ESTELS S'ALLUNYA INFINITAMENT DE NOSALTRES

Comprar
Des de 16 €
Del dc. 15.05.24 al ds. 01.06.24
DURADA:  90min.
Idiomes Català Anglès

FITXA ARTÍSTICA

Companyia: The Amateurs Company

Autoria, Direcció i Espai Sonor: Ivan Andrade

Interpretació: Ignasi Guasch, Míriam Marcet, Biel Pagès, Ot Prat, Max Villarrasa

Música Original: Marco Mezquida

Espai Escènic: Roger Orra

Imatge i Producció: Clara Bes

Compartir

L’Oriol és un astrobiòleg que intenta entendre el significat de la vida buscant la seva existència a altres planetes. L’Eva aprèn a relacionar-se amb els seus alumnes en un entorn educatiu força més hostil del que ella somiava en dirigir quan només era una nena. El Bru, fill de tots dos, mira de trobar l’equilibri entre els diferents universos que habita: l’imaginari, ple d’aventura i descobriment, que visita amb el pare en els seus viatges intergalàctics; i el real, on la mare insisteix en aferrar-lo, recordant-li les responsabilitats, reptes i dificultats d’una vida que ja no deixa temps per badar o somiar.

Una aventura que parteix d’una crisi familiar i transita cap a una crisi global, posant damunt la taula preguntes que haurien de ser part del debat que ens permeti qüestionar, pensar i decidir l’ecosistema social i tecnològic que volem per a nosaltres i els nostres fills.

 

Entrada anticipada a 15€ fins al 8 de maig a tantarantana.com, limitada a les primeres 30 entrades per sessió. A partir del dia 9 de maig, entrades a 17€ a la web i a 22€ a taquilla. Accessibilitat: Tots els espectacles de la Sala Baixos 22 comptaran amb so amplificat i bucle magnètic a partir de la segona setmana de representació. El servei estarà disponible a taquilla, cal agafar els receptors abans d’entrar a sala. Qualsevol dubte podeu consultar al personal del teatre. 

Dimecres
22
mai
Dijous
23
mai
Divendres
24
mai
Dissabte
25
mai
Diumenge
26
mai