LA MÀQUINA HAMLET

Comprar
Des de 22 €
Del dv. 22.03.24 al dg. 28.04.24
Idiomes Català

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Heiner Müller

Traducció: Maurici Ferré

Direcció d'escena: Marc Chornet Artells

Intèrprets: Xavier Torra Xuriguera i Anna Pérez Moya

Ajudant de direcció: Alba Collado

Música original: Gerard Marsal Norte

Escenografia: Alfonso Ferri i Marc Chornet Artells

Vídeo: Alfonso Ferri

Vestuari: Projecte Ingenu i Alba Collado

Il·luminació: Marc Chornet i Laura Sanz

Disseny de so: Neus Pàmies Juárez

Tècnica d'il·luminació: Laura Sanz

Direcció de producció: Júlia Simó Puyo

 

Una producció de Projecte Ingenu amb la col·laboració de la Nau Ivanow. Espectacle subvencionat per l’ICEC del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Compartir

Hamlet s'interpreta a si mateix en l'intent desesperant de trobar sentit a la seva existència. No estem a l'època de Shakespeare..., s'interpreta a si mateix en el present, en el nostre present més immediat. De fet, Hamlet s'està interpretant a si mateix ara, davant nostre.

I en aquesta representació infinita, Hamlet (o qui l'interpreta) ja ha acabat amb totes les corts reials de Dinamarca, i amb tots els governs del món, i amb tots els sistemes econòmics, i amb totes les ideologies... I encara res té sentit.

Hamlet s'interpreta a si mateix, ara, davant nostre, i intenta lluitar contra l'última gran evidència... res té sentit, res ha tingut sentit, res tindrà sentit...

Mentrestant, la seva víctima, Ofèlia, troba una causa, un sentit, un propòsit... i es desempallega del seu rol de víctima i maleeix tot allò que l'ha oprimit. El món ha canviat... Ara la protagonista és Ofèlia.

La màquina Hamlet és un dels textos més icònics del teatre contemporani europeu. 10 anys després de Hamlet de Shakespeare, Projecte Ingenu s'enfronta a la seva versió postdramàtica: la de Heiner Müller.

Dimecres
24
abr
Des de
22 €
Dijous
25
abr
Des de
22 €
Divendres
26
abr
Des de
22 €
Dissabte
27
abr
Des de
22 €
Diumenge
28
abr
Des de
22 €