MANUAL PARA ARMAR UN SUEÑO

Finalitzat
Del dc. 05.06.24 al dg. 16.06.24
DURADA:  70 min.
Idiomes Castellà

FITXA ARTÍSTICA

Text: Eusebio Calonge

Direcció: Paco de La Zaranda

Intèrprets: Francisco Sánchez, Gaspar Campuzano i Enrique Bustos

Espai escènic: Paco de La Zaranda

Vestuari: Encarnación Sancho

Il·luminació: Peggy Bruzual

Espai sonor: Torsten Weber

Ajudantia de direcció: Andrea Delicado

Caps tècnics del teatre: Sergi Lobaco i Raúl Martínez

Màrqueting i comunicació: Teatre Romea

Fotografia i cartell: Víctor Iglesias

És una col·laboració del Teatro La Zaranda, el Teatro Español de Madrid, el Teatre Romea de Barcelona i el Teatro de Rojas de Toledo.

Compartir

PREVENDA PER A LES FUNCIONS DEL 05/06 AL 09/06 PER A COMPRES REALITZADES FINS AL 31/01

La Zaranda, Teatro Inestable de Ninguna Parte, celebra amb aquest treball 45 anys sobre els escenaris del món

I si tornés a la vida?, es pregunta aquest personatge oblidat al fons del mirall. Davant seu, un actor ha anat envellint camerino a camerino, maquillant la seva íntima derrota, les seves gastades il·lusions, aquest desengany que enfosqueix els seus dies. Han mort tantes coses que la vida no serà prou llarga per oblidar-les. Però avui escolta aquestes veus dins de l’azogue i és com si l'ànima tornés al cos. En aquest present estèril en què l'home no sembla estar a l'alçada dels seus somnis, amb les darreres forces, sortirà a irradiar esperança a l'escenari.  

Aliat amb el seu personatge, remourà amb el seu passador a les entranyes del teatre, topant-se amb els seus vicis i virtuts, amb la seva humanitat sempre. Baixaran fins als inferns, creuaran dèdals on els buròcrates emmagatzemen el seu tedi, sortejaran els esvorancs que cobreixen les catifes vermelles de la fama, il·luminaran les fosques galeries on la vulgaritat empantanega tot, intentant alliberar a Segismundo d'una realitat alienant i prosaica, escaparan i les seves bromes, fent de Clavileño un Pegàs. De nou, desafiant la mort i l'oblit, buscaran l'alegria del retrobament amb el teatre. 

Manual para armar un sueño és una decidida oda a l'esperança que vol posar llum a les tenebres d'un món hostil a tot el que escapi al seu comerç. Un viatge infinit a la història i que, no obstant, transcorre al curt espai que va d'un camerino a l'escenari. Un somni tan prim com el fil d'un estel que resisteix tota mena de tempestes. 

Dimecres
05
jun
Des de
16.8 €
Finalitzat
Dijous
06
jun
Des de
15.75 €
Finalitzat
Divendres
07
jun
Des de
18.4 €
Finalitzat
Dissabte
08
jun
Des de
17.25 €
Finalitzat
Diumenge
09
jun
Des de
17.25 €
Finalitzat