DÉJÀ VU

Edat recomanada: +9 anys

Finalitzat
Del dj. 04.04.24 al dg. 21.04.24
DURADA:  80min.
Idiomes Català

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia i direcció: Martí Torras Mayneris

Repartiment: Georgina Aragall, Mònica Balsells, Ruth Cardona, Júlia Costa, Carla Griñó, Helena Martínez, Irene Muros, Judit Reverte

Ajudantia de direcció: Mario Rebugent i Júlia Masnou

Veus en off: Queralt Casasayas i Dusan Tomic

Moviment: Teresa García Valenzuela

Escenografia: Llorenç Corbella

Il·luminació: Andrés Piza

Vestuari: Ana Sabina i The Marushkas

Producció executiva: Sara Font i Mario Rebugent

Recursos humans i administració: Carla Griñó

Comunicació: Mònica Balsells

Agraïments: Queralt Casasayas, Dusan Tomic, Sadurní Vergés, Montse Miralles, Agnès Busquets, Irene Jodar, Júlia Faneca, Almudena Cajal, Lluís Polo, Andrés Piza, Isabel Miquel, Martí Torras Oliva, Vicenta Mayneris Riera i Fàtima Campos

Una producció de Cia La Saura

Compartir

En un racó d’un país de memòria despistada, hi malviu una dona confinada en els seus records. Mentre espera l’arribada d’un nadó de qui mai es va poder acomiadar, reviu eternament alguns dels episodis més dramàtics de la seva vida, acompanyada d’algunes de les seves pors, que amb el pas dels anys, ha convertit en germanes de la seva família imaginària.

Nou personalitats segrestades en un dol mental sense mesura: dictadura, esclavatge, repressió, resiliència, invasions escandinaves i altres plagues bíbliques. Només una criatura, la Bruna, té la clau per enderrocar aquest espai psicodramàtic, però, mentre no arriba la nena del seu forçat exili, aquesta Mare reviu cada dia l’abandó del seu nadó, a ritme de fanfàrries balcàniques.

Déjà vu, inspirat en el dia del meu naixement, és un exercici personal d’escriptura inconscient, sobre com poderosament absurda pot ser la nostra ment i com de tragicòmica pot ser la nostra vida, segons les decisions que una mare va haver de fer a contracor.

Dijous
04
abr
Des de
20 €
Finalitzat
Divendres
05
abr
Des de
20 €
Finalitzat
Dissabte
06
abr
Des de
20 €
Finalitzat
Diumenge
07
abr
Des de
20 €
Finalitzat
Dimarts
09
abr
Des de
20 €
Finalitzat