THE PRODUCERS

Finalitzat
Del dv. 15.09.23 al dg. 04.02.24
DURADA:  150min.
Idiomes Castellà

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Àngel Llàcer i Enric Cambray

Director musical: Manu Guix i Gerard Alonso

Coreografia: Miryam Benedited

Repartiment: Armando Pita / Oriol Burés - Max Bialystock, Ricky Mata - Leo Bloom, Àngel Llàcer / Oriol Burés - Roger de Bris, Mireia Portas - Ulla, Bittor Fernández - Carmen Ghia, José Luis Mosquera - Franz Liebkind, Oriol Burés - Alternant, Alexandre Ars - Marks / Ballarí, Clara Lanzani - Àvia / Ballarina

Ballarins/es: Pol RosellóAdrià GarcíaEnric MarimonRaúl MaroJordi GarciaGuillem GamellEmpar EsteveAna MicóTamara SuárezJulia SauraPaula PérezChema ZamoraPablo LópezClara CasalsMarta Manotas

Il·luminació: Albert Faura

So: Roc Mateu

Caracterització: Helena Fenoy

Vestuari: Marc Udina

Música: Mel Brooks

Lletres: Mel Brooks

Producció: Nostromo Live 

Any de la producció: 2023

Compartir

El musical més premiat de la història!

Max Bialystock, un productor de Broadway que està en la ruïna, i Leo Bloom, un jove comptable, somien en fer-se rics amb un pla sorprenent. Per aconseguir el seu objectiu, han de produir el fracàs més gran de la història del teatre musical i fugir amb els diners dels inversors. Però posar en marxa un autèntic desastre no és gens fàcil. Han de trobar el pitjor guió, el pitjor equip de direcció, els pitjors actors i estrenar un show absolutament espantós. Ho aconseguiran?

Aquesta extraordinària i divertidíssima comèdia creada per Mel Brooks és el musical més premiat de la història (Tony, Oscar, Grammy) ple de situacions hilarants, personatges encantadors i espectaculars números musicals que han marcat la història del teatre.

El nou projecte d'Àngel Llàcer i Manu Guix

Àngel Llàcer, Manu Guix presenten el seu quart musical amb Nostromo Live: THE PRODUCERS. La direcció artística comptarà amb Àngel Llàcer i Enric Cambray com a directors d'escena, Manu Guix i Gerard Alonso en la direcció musical i Miryam Benedited en la coreografia. Aquest nou projecte arriba després de les reeixides comèdies musicals, “La Jaula de las Locas”, “La Tienda de los Horrores”, “Cantando Bajo la Lluvia”. Aquestes produccions han aconseguit emocionar a més d'1 milió d'espectadors durant els últims 5 anys i múltiples premis en els quals destaquen 16 Premis Butaca. 

Divendres
15
set
Des de
23.5 €
Finalitzat
Dissabte
16
set
Des de
29 €
Finalitzat
Dissabte
16
set
Des de
23.5 €
Finalitzat
Diumenge
17
set
Des de
23.5 €
Finalitzat
Dimecres
20
set
Des de
23 €
Finalitzat