BÈSTIES

Finalitzat
Del ds. 16.09.23 al dg. 08.10.23
DURADA:  60 min.
Idiomes Català

FITXA ARTÍSTICA

Autora: Monica Dolan

Traducció: Adriana Nadal

Direcció: Pau Roca

Ajudantia de direcció: Cintia Ballbe

Repartiment: Marta Marco

Disseny del so: Edu Alves

Disseny d’escenografia: Paula Bosch 

Disseny d’il·luminació: Guillem Gelabert

Disseny de vestuari: Pol Cornudella

Producció: Pol Cornudella, Adriana Nadal 

Xarxes: Eladi Bonastre

Fotografia: Kiku Piñol

Disseny gràfic: Edu Buch

 

Una producció de Sixto Paz Produccions

Proposta estrenada al Grec Festival de Barcelona 2023.

Compartir

Fins on estaria disposada a arribar una mare perquè la seva filla aconsegueixi allò que vol? Un text que ens parla sense embuts sobre la cultura de la hipersexualització i la “pornificació” dels i de les menors.

Sobre l'escenari una psicoterapeuta (Marta Marco) repassa les repercussions d'un cas extrem: la filla de vuit anys de la seva pacient vol posar-se pits. A través d'una circumstància que pot semblar-nos aberrant i anormal ens convida a revisar la nostra cultura. Quan, i com, comences a adonar-te que la teva moral està sent dirigida per la cultura popular? L'autora ens llença a través d'aquesta història un punyent "I si?" en una societat en la qual la sexualitat i el gènere són una part tan important de qui som, com ens identifiquem, i com ens definim. Quan és massa d'hora per lluitar pels nostres ideals sexuals?

Monica Dolan, autora d'aquesta peça, és també una premiada actriu que ha fet teatre, cinema i televisió. L'hem vist en sèries com Black Mirror o Talking Heads, en produccions cinematogràfiques o al teatre, interpretant la versió de la pel·lícula All About Eve, que va dirigir Ivo van Hove (Noel Coward Theatre, Londres, 2019). Aquesta actriu, guanyadora de premis BAFTA i Olivier, també ha escrit i interpretat l’espectacle unipersonal que ens ocupa, que en la seva versió original va titular The B*easts i que va portar al Fringe del Festival d'Edimburg l'any 2017 amb un èxit aclaparador.

Dissabte
16
set
Des de
18 €
Finalitzat
Diumenge
17
set
Des de
18 €
Finalitzat
Dimecres
20
set
Des de
24 €
Finalitzat
Dijous
21
set
Gratuït
Finalitzat
Divendres
22
set
Finalitzat