FACU DÍAZ - SE PUDRIÓ TODO

Finalitzat
dissabte, 27 de maig | 23:00 h
DURADA:  100 min.
Compartir

Facu Díaz presenta Se pudrió todo, el seu nou xou 'stand-up' en solitari, una radiografia esbiaixada, imprecisa i deformada de la realitat en què el còmic parlarà de tot allò que ens envolta en el nostre dia a dia a través de la seva òptica i amb el seu particular humor. El retorn als escenaris després de 6 anys girant amb No te metas en política.

Facu Díaz torna a actuar cinc anys després del seu últim xou en solitari. El jove i extremadament talentós còmic, conegut per escriure personalment les sinopsis dels seus espectacles, torna a la carretera amb un monòleg carregat d’observacions que aporten entre zero i res, pròpies d’una persona amb molt de temps lliure. Canvi climàtic, crisis internacionals, pandèmies, extremismes, i altres qüestions que turmenten la majoria dels mortals semblen ser els ingredients que utilitza el comediant uruguaià per a aquest xou. Imprudència? Segurament Frivolitat? Per descomptat que sí. Ànims de polemitzar i aconseguir un altre procés judicial per cridar latenció? La veritat és que segurament ho estigui desitjant.

«És el xou al qual he dedicat més temps i preparació» assegura l?humorista en declaracions a si mateix. «Se pudrió todo» és una radiografia esbiaixada, imprecisa i deformada de la realitat.

De conformitat amb el que estableix la normativa 420/1312 relativa a les sinopsis d’espectacles humorístics, es finalitza aquest text amb l’obligatori «T’ho perdràs?»

Dissabte
27
mai
Des de
18 €
Finalitzat