EL DRAC MÀGIC

Finalitzat
Del dv. 14.04.23 al dg. 21.04.24
DURADA:  40 min
Idiomes Català
Compartir

Sabeu quin secret amaga la platja? I el llac, el prat florit, el camp de blat i el mar? Doncs que "hi ha animals per tots els racons" i diferents cultures ens expliquen les seves històries a través de les cançons. "El Drac Màgic" és un espectacle de titelles i música en viu, un petit musical especialment pensat per a petits (fins a 3 anys).

 

"El Drac Màgic" és un espectacle alegre, tendre i tranquil basat en la nostra riquesa cultural i obert a la riquesa cultural d'altres llocs. artesania teatral per gaudir de la veu cantada i recitada acompanyada de poesia visual i de diferents sonoritats Especialment recomanable per a petits nens (fins a 3 anys) per la seva temàtica, estètica, durada, simplicitat argumental i de text verbal.

 

Expliquem les seves històries mitjançant divuit cançons tradicionals i populars catalanes i d'altres cultures (francesa, castellana italiana, àrab i americana) Algunes d'elles són cantades en la llengua original i la resta les hem traduït a l'català. Altres les hem adaptat a les necessitats de l'guió. També fem servir text recitat: jocs de falda, endevinalles, poesies i rodolins. La música és tocada en directe amb alguns acompanyaments gravats. Com sempre busquem la senzillesa, però la riquesa de matisos i per això fem servir divuit instruments i objectes sonors per interpretar melodies tradicionals i sons d'animals.

 

La companyia

 

Titelles Pamipipa és una companyia d’arts escèniques especialitzada en espectacles de cançons i titelles per a nadons i primera infància. Van estrenar el seu primer espectacle l’any 1999 i des de aleshores ençà els seus fundadors, Mar Gascó i Pere López, s’hi dediquen de ple. La Mar Gascó, actriu i cantant, és qui canalitza les idees, interpreta i dirigeix els espectacles. També construeix els titelles, tria els vestuaris i esbossa l’escenografia. El Pere s’ocupa de la música i les “coses tècniques”.

 

Tots dos aposten per les arts escèniques de petit format fent servir un llenguatge molt personal que denominem “teatre de musicosetes”. Amb aquest gènere fan referència a la seva manera de comunicar-se amb els nens i nenes de 0 a 3 anys a través del teatre, la música i la poesia, tenint sempre en compte els interessos que requereix aquest públic tant especial.

Divendres
14
abr
Des de
9 €
Finalitzat
Dissabte
15
abr
Des de
11 €
Finalitzat
Dissabte
15
abr
Finalitzat
Dissabte
15
abr
Des de
11 €
Finalitzat
Diumenge
16
abr
Finalitzat