POSTFUNCIÓ 'LA CASA VACIA'

Col·loqui per reflexionar sobre el cicle i les propostes participants amb les companyies i amb un/a professional de la crítica escènica.

Finalitzat
dijous, 23 de març | 20:00 h
Etiquetes SMT Post-funció

Entitat col·laboradora: ADETCA

Modera: Ivan Alcázar

Compartir

La casa vacía” narra la història d’una reconeguda artista morta recentment i la seva parella. La relació que totes dues tenen amb l’art, l’amor, l’oblit, la solitud, la memòria, la fragilitat i el buit. Narrar, explicar les seves històries de vida per poder curar i poder oblidar. Una peça transdisciplinar que uneix dansa, teatre i documental, en la que es fraccionen les escenes com si fossin un collage de vida, d’imatges, de records. Una reflexió sobre l’amor, la fragilitat del cos i l’art amb una aproximació multifocal.

Proyecto Larrua és una companyia de dansa contemporània dirigida per Jordi Vilaseca i Aritz López amb base a Vitoria-Gasteiz des de el 2015. Tant a nivell coreogràfic com dramatúrgic, la companyia té una visió personal sobre com unir la fisicalitat i l’emoció i de com escenificar-la, utilitzant elements de l’imaginari comú de l’espectador i contemporanitzar-los creant, d’aquesta manera, un univers propi.

Dijous
23
mar
Des de
16 €
Finalitzat