LES PENES DEL JOVE WERTHER

Finalitzat
Del dj. 04.05.23 al dg. 04.06.23
DURADA:  75 min.
Idiomes Català Castellà
Compartir

Aquesta 30a temporada presentem un nou projecte com a Fàbrica de creació: la RESIDÈNCIA DE DIRECCIÓ. Un projecte d’especialització en direcció escènica que permet la direcció de dues produccions durant dues temporades consecutives.

L’objectiu d’aquest nou projecte dins del programa de Suport a la Creació del Tantarantana és impulsar el posicionament de la direcció d’escena dins del sector de les arts escèniques. Miquel Mas Fiol ha estat el director seleccionat per iniciar aquesta nova etapa.

ESPECTACLE

Ghosting, benching, sadfishing,… Paraules que maquillen una dolorosa realitat: passen de tu. I així es devia sentir Werther, el personatge de Goethe, en el seu intent de conquerir a Lotte. Goethe s’obri en canal al que seria el primer blogbuster de la història. Però, en un món amb tants d’estímuls, de precarietat i d’anglicismes fatalistes, què en queda del romanticisme?

Les penes del jove Werther és un espectacle de creació d’estímuls i contrastos a partir de l’obra de Goethe, al voltant de la mercantilització de la tristesa, el feixisme emocional, la buidor generacional i el fracàs amorós. Des de quan el dolor s’ha convertit en una font de negoci?

Dijous
04
mai
Finalitzat
Divendres
05
mai
Finalitzat
Dissabte
06
mai
Des de
16 €
Finalitzat
Diumenge
07
mai
Finalitzat
Dimecres
10
mai
Des de
16 €
Finalitzat