ANIMAL NEGRE TRISTESA

d'Anja Hilling

Finalitzat
DURADA:  120 min.
Del dc. 25.01.23 al dg. 19.02.23
Idiomes Català

FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Anja Hilling

Traducció: Maria Bosom

Direcció: Julio Manrique

Repartiment: Joan Amargós, Màrcia Cisteró, Mia Esteve, Norbert Martínez, Jordi Oriol, Mima Riera, David Vert i Ernest Villegas

Escenografia: Alejandro Andújar

Il·luminació: Jaume Ventura

Vestuari: Maria Armengol

Caracterització: Núria Llunell

So: Damien Bazin

Vídeo: Francesc Isern

Disseny de moviment, coreografia i ajudantia de direcció: Ferran Carvajal

Fotografia promocional: Kiku Piñol

Fotografia espectacle: David Ruano

Vídeo promocional: Raquel Barrera

Estudiant en pràctiques (Institut del Teatre): Esteve Gorina i Andreu

Compartir

Quatre homes, dues dones i un nadó van d’excursió a un bosc. Són gent bonica, rica i creativa. Discussions cíniques i el perenne joc de l’amor i la distància marquen les converses. Aquesta vegada, els personatges han abandonat conscientment la ciutat, per veure què els depara una nit enmig de la natura.

Tot d’una, salta inadvertida una espurna, que desferma un incendi infernal. Tots fugen i es dispersen en totes direccions. Tot d’una, l’únic que compta és salvar la pròpia vida. L’experiència de por mortal, soledat i la pròpia vulnerabilitat davant la natura desfermada llança els supervivents a una vida quotidiana que no estan en condicions d’afrontar.

Animal negre tristesa és un text d’Anja Hilling de l’any 2007. Un bonic, terrible i estrany artefacte tràgic que la Sala Beckett coprodueix conjuntament amb el Teatro Español.

Julio Manrique dirigeix aquesta obra que ens mostra un petit i privilegiat grup d’éssers humans que, amb la imprudència d’una colla de nens que juguen despreocupadament a l’ombra dels arbres, ignorant qualsevol perill, obren les portes de l’infern.

Aquest espectacle forma part del cicle Planeta Persona. Els límits de la crisi climàtica que proposem per posar en valor veus, accions, reflexions i formes de vida que poden ajudar-nos a comprendre i eixamplar els límits d’aquesta situació. Com recuperar un futur? Com desafiar uns temps de catàstrofes? Com construir nous mons en comú?

Dimecres
25
gen
Des de
22 €
Finalitzat
Dijous
26
gen
Des de
22 €
Finalitzat
Divendres
27
gen
Des de
22 €
Finalitzat
Dissabte
28
gen
Des de
22 €
Finalitzat
Diumenge
29
gen
Des de
22 €
Finalitzat