NADA ES IMPOSIBLE BROADWAY EDITION

Comprar
Des de 34 €
Del dc. 14.09.22 al dg. 05.02.23
Idiomes Castellà

Compartir

Antonio Díaz, El Mago Pop, fa l'última parada a Barcelona abans de la gira internacional amb l'espectacle que es podrà veure a Broadway. Viu l'adaptació Broadway Edition i descobreix il·lusions inèdites i jocs mai vistos que ja han deixat sense paraules a més de 2 milions d'espectadors. NADA ES IMPOSIBLE és l'espectacle amb què Antonio Díaz, El Mago Pop, sempre ha somiat i que vol portar al voltant del món.

Més gran que mai, amb noves il·lusions inèdites, mai abans vistes, els grans èxits, en una nova posada en escena d'última generació i més espectacular que mai.

En aquesta edició especial que es veurà a Broadway aborda el repte de superar-se a si mateix, enlluernant al món a través d'un muntatge on ens proposa un viatge per l'extraordinari ple de diversió, sensibilitat, sorpresa, ritme i emoció. Un espectacle de gran format comparable amb els grans musicals de Broadway i els big shows de Las Vegas.

Si amb LA GRAN ILUSIÓN es va convertir en l'il·lusionista més taquiller del món, amb NADA ES IMPOSIBLE ha aconseguit ser l'artista espanyol que més entrades ha venut durant els darrers cinc anys i l’any 2020 es va convertir en l'espectacle més vist del món.

Divendres
02
des
20:00 h
 
Des de
35 €
Dissabte
03
des
17:00 h
 
Des de
58 €
Dissabte
03
des
20:00 h
 
Des de
58 €
Diumenge
04
des
12:00 h
 
Des de
35 €
Diumenge
04
des
17:00 h
 
Des de
35 €