EL MESTRE I EL MAR

Recomanat: +12 anys

Finalitzat
Del dj. 08.02.24 al dg. 25.02.24
DURADA:  90min.
Idiomes Català Castellà

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia i direcció: Eu Manzanares

Interpretació: Carla Alegre, Yoel Marfil, Aleida Mañas, Sandra Pece, Albert Valentín, Anna Bernal, Maria Armengol, Lucía Monteoliva

Escenografia i vestuari: Zaida Crespo i Cia Marvivir

Il·luminació: Èric Rufo

Assessoria en moviment: Teresa García Valenzuela

Assessoria en veu: Àngels Sánchez

Ajudant de direcció en pràctiques: Inés Jiménez

Disseny de la foto de cartell: Elena Rubio

Agraïments: Sergi Bernal, Beatriu Jiménez, Teresa García Valenzuela, Àngels Sànchez , Anna Tantull, Elena Rubio, Natxo Parra, Margarida Manzanares, familia Arnaiz Díez. I a totes les nostres famílies, pel seu recolzament i per sostenir-nos.

Compartir

La Júlia, una noia de Barcelona, passa l’últim estiu a la casa del poble dels seus avis, a Burgos. Alhora, una fossa comuna de la Guerra Civil està sent exhumada molt a prop d’allà. Una nit descobreix que el seu avi, amb demència senil, amaga al pati de casa una antiga capsa metàl·lica amb records de quan era nen. El contingut de la capsa i la fossa contenen una història en comú que la Júlia està decidida a investigar. Però la memòria fugissera del seu avi i el tabú seran forts obstacles en la seva recerca. “El mestre i el mar” és una ficció basada en la història real d’Antoni Benaiges, un mestre català assassinat el juliol de 1936 a la zona de La Pedraja, a Burgos.

Dijous
08
feb
Des de
17 €
Finalitzat
Divendres
09
feb
Des de
17 €
Finalitzat
Dissabte
10
feb
Gratuït
Finalitzat
Diumenge
11
feb
Des de
17 €
Finalitzat
Dimecres
14
feb
Des de
17 €
Finalitzat