Miss Tupper Sex

No recomanat per a menors de 18 anys

Comprar
Des de 14 €
Del ds. 07.10.23 al ds. 25.05.24
Idiomes Castellà

FITXA ARTÍSTICA

Autoria i interpretació: Pilar Ordóñez

Compartir

Miss Tupper Sex, el monòleg de Pilar Ordóñez basat en el llibre del mateix nom on la mateixa autora, actriu i humorista parla sense objeccions sobre el sexe posant al servei de l'espectador tota la corba de la sexualitat femenina, des de l'excitació fins a tota mena de pràctiques sexuals. Tot un festival de color, on es recomana estar predisposat al riure i amb una copa a la mà. Perquè com diu Pilar: això és de Pelotazo!.

Utilitzant com a base el seu llibre Miss Tupper Sex, Pilar Ordóñez ens ofereix un monòleg humorístic d'educació sexual on l'ensenyament i la comèdia van de bracet. Es recolza en el fenomen tupper sex – reunions en una casa amb venda de joguines eròtiques – per a parlar amb absoluta naturalitat des de les necessitats sexuals fins al fisting.

Pilar Ordóñez ensenya alguna d'aquestes joguines i reparteix a l'espectador preservatius, lubrificants, piruletes… i moltes més sorpreses, en una gran pinyata d'adults.Una hora que es converteixen en tota una festa de color, on es recomana entrar amb predisposició al riure i amb una copa a la mà. Perquè com diu Pilar: això és de Pelotazo!.

Dissabte
04
mai
Des de
14 €
Dissabte
11
mai
Des de
14 €
Dissabte
18
mai
Des de
14 €
Dissabte
25
mai
Des de
14 €