THE GREATEST LOVE OFF ALL

Tribut a Whitney Houston

Finalitzat
dimarts, 21 de novembre | 20:30 h

Belinda Davids

Compartir

Belinda Davids és considerada la millor veu a nivell mundial que literalment “clava” a Whitney Houston. Finalista de Got Talent España, Belinda aconsegueix transmetre la força i l'energia de les impressionants balades i dels directes de Whitney.

Un concert i una experiència impactant que ens aconsegueix traslladar a la màgia d'un repertori únic, plagat de hits: I Will Always love you, I have nothing, I wanna dance with somebody, One moment on time, I'm every Woman, etc.

El llegat musical de Whitney cobra vida en aquest espectacle tribut aclamat per la crítica i descrit com "al·lucinantment encertat". Enmig de les seves gires mundials, ve per primera vegada al nostre país. Deixa't sorprendre per la impressionant veu de Belinda Davids, artista que ocupa els primers llocs de les llistes d'èxits a Sud-àfrica, el seu país d'origen, ha actuat al costat d'artistes de la talla de Keri Hilson, Keyshia Cole i Monica, i ha aparegut en els programes de Fox TV "Showtime at the Apollo" i BBC1 TV "Even Better Than the Real Thing". Amb l'acompanyament d'una banda en directe, coristes i ballarins coreografiados, a més de so, il·luminació, visuals i efectes teatrals d'última generació, es tracta d'un tribut meravellosament elaborat a una de les cantants més venerades del món.

Dimarts
21
nov
Des de
30 €
Finalitzat