MOCEDADES I LOS PANCHOS

50 anys amb tu

Comprar
Des de 35 €
DURADA:  100 min
dilluns, 18 de desembre | 20:00 h
Compartir

Qui no té cap record lligat a una de les cançons de Mocedades o Los Panchos? T’imagines veure’ls junts en directe?

Mocedades va néixer a la ciutat de Bilbao, a finals de la dècada dels anys seixanta. Va ser fundat per les germanes Uranga al si d’una família nombrosa carregada de molt talent musical i que juntament amb altres amics van crear el grup vocal més important del món de parla hispana. Izaskun Uranga, fundadora del grup és l’única integrant que ha estat de manera ininterrompuda des de la seva fundació fins als nostres dies. Compten amb més de 30 discos al mercat i actualment segueixen gravant els seus grans èxits juntament amb artistes de talla mundial i produïts per Jacobo Calderón, fill del seu pare musical, Juan Carlos Calderón1.

Mocedades estan celebrant els seus més de 50 anys al costat del Trio Los Panchos, representats per la seva última primera veu, Rafael Basurto Lara. Ells són un referent mundial del bolero i la balada romàntica.

Les primeres dates que ja han compartit han estat un èxit total omplint els recintes a Bilbao, Múrcia i Sant Sebastià a territori espanyol oa diverses ciutats de Mèxic i Estats Units.

El xou que presenten és simplement màgic, cantant tots dos els seus arxiconeguts repertoris i interactuant en diversos moments de l’espectacle, i en definitiva, fent que l’espectador el visqui com un moment únic i inoblidable.

Dilluns
18
des
Des de
35 €