DE SIMBA A KIARA

El tributo del Rey León

Finalitzat
Del dj. 06.04.23 al dg. 30.04.23 | 12:30 h
DURADA:  80 min
Idiomes Castellà

FITXA ARTÍSTICA

Dilla: Fran Caparrós, Rafa Chaves

Flo: Fátima Padial, Paula Cuesta, Gema Burgos

Simba: Rodrigo Castillo, Jose Carlos Palao

Nala: Ángeles Vela, Leyre Aranda

Scar: Cristina López

Jirafa: Álvaro López

Ballarines: Carmen Vargas, Valentina Urbano, Cris Maillo

Direcció Artística: Antonio Martín

Direcció, guió y producció: Antonio Martín Regueira

Compartir

Hi ha pel·lícules i cançons que han passat a la història i que atrauen la curiositat de l’espectador a tot el món. Gràcies al musical de Madrid, El Rei León és, sens dubte, la referència del moment. Per això, després de la nostra experiència a La Gran Via de Madrid amb altres xous, amb espectaculars veus i gran posada en escena, volem portar els seus temes musicals per tot Espanya amb… El Rey León, El Tribut.

La Companyia Onbeat ha realitzat temporada a la Gran Via de Madrid amb gran èxit, sent avui una de les millors Companyia d’Espanya en espectacles familiars. La interacció amb el públic, les espectaculars veus en directe, una gran posada en escena i atractives coreografies; a més a més d’una presentació molt divertida amb els nostres mestres de cerimònia, asseguren una experiència inoblidable en aquest concert. Podran escoltar tots els temes del Rey León 1, 2 i 3, alguns mai cantats a Espanya.

Es tracta d’una comèdia musical única amb dos mestres de cerimònia com a presentadors, quatre cantants i quatre ballarins, a més d’una girafa de tres metres. Amb unes veus d’alta qualitat en directe, un vestidor molt cuidat i amb la totalitat de les cançons de les pel·lícules d’El rey León 1 y 2 i alguna del 3; està considerat el millor tribut de El Rey León a Espanya, avalat per l’èxit a més de 100 ciutats, sis anys de gira i 600.000 espectadors.

Dijous
06
abr
Des de
18 €
Finalitzat
Divendres
07
abr
Des de
18 €
Finalitzat
Dissabte
08
abr
Des de
18 €
Finalitzat
Diumenge
09
abr
Des de
18 €
Finalitzat
Dissabte
15
abr
Des de
18 €
Finalitzat