Pere i el Llop

Finalizado
Del SA 15.04.23 al DO 30.04.23
Compartir

El Ballet Contemporani posa en escena PERE I EL LLOP, la coneguda obra clàssica de Prokófiev de la mà de 9 músics, 5 ballarins i 4 actors, en una nova adaptació d’acord als valors moderns i actuals (el respecte, la convivència, la lluita contra els prejudicis i els clixés de la por).


En Pere era un jove entremaliat i valent que vivia amb el seu avi en una cabana al mig del bosc. Des de sempre havia conviscut amb els animals que hi habitaven convertint-se en el seu millor amic…. Però al bosc no tot era pau i tranquilitat, i sempre calia estar alerta. A l’avi no li agradava que en Pere sortís sol ja que el llop podia aparèixer en qualsevol moment …

PROKOFIEV buscava amb aquest concert atraure als infants en el món de la música per mitjà de la identificació dels animals i personatges amb un instrument.
En aquesta adaptació del BCC tots els animals conviuen i es defensen els uns als altres d’un enemic pitjor: l’home. En Pere, però, és un humà diferent, astut i enginyós, que ha crescut al bosc i sempre els ha respectat i fet que les seves vides siguin més agradables i divertides. Junts trobaran la manera perquè quan els caçadors s’acostin…

El Ballet Contemporani de Catalunya ens mostra en aquesta ocasió un nou espectacle familiar de gran originalitat i dinamisme que captivarà la jove audiència des d’un primer moment. Una nova proposta de dansa, música i teatre on la diversió i l’emoció estan garantides gràcies a una posada en escena amb 18 artistes i intèrprets de primera línia.

Sábado
15
abr
Des de
10 €
Finalizado
Domingo
16
abr
Des de
10 €
Finalizado
Sábado
22
abr
Des de
10 €
Finalizado
Domingo
23
abr
Des de
10 €
Finalizado
Sábado
29
abr
Des de
10 €
Finalizado