BAILE DE BESTIAS

Finalitzat
Del dc. 20.09.23 al dg. 01.10.23
DURADA:  65min.

FITXA ARTÍSTICA

Direcció: Jesús Carmona

Dramatúrgia: Ferran Carvajal

Direcció musical: Manu Masaedo

Ballarins/es: Jesús Carmona

Escenografia: Emilio Valenzuela

Iluminación: Luis Perdiguero

Vestuari: Jose Ventura & Visori

Música: Manu Masaedo

Fotografia: Lucrecia Díaz

Producció: Gachi Pisani

Any de la producció: 2022

Premis: Premi Max 2022 al millor espectacle de dansa, Premi Max 2022 a la millor coreografia

Compartir

El bailaor de renom Jesús Carmona, reconegut internacionalment com un dels millors bailaores de la seva generació i descrit per The New York Times com “un fenomen del flamenc mundial”, tant pel seu virtuosisme sobre l'escenari com per haver estat reconegut, entre altres, amb el Premio Benois de la Danza o el Premio Nacional de Danza, presenta el seu exitós espectacle "Baile de Bestias" per primera vegada a Barcelona.

"Baile de Bestias" va ser guardonat amb 2 Premis Max 2022, al millor espectacle de dansa i millor coreografia i ha estat aclamat per la crítica i el públic a tot el món. "Baile de Bestias" combina l'elegància i la força del flamenc amb elements contemporanis, aconseguint transportar l'espectador a un viatge emocional únic del qual no tornarà sent el mateix.

A l'extraordinari art de Jesús Carmona se suma l'inigualable mestratge del compositor Manu Masaedo, també nominat als Premis Max 2022 qui, durant tot l'espectacle, l'acompanyarà tocant més de 20 instruments.

Sens dubte, hi ha espectacles en la vida que val la pena veure i, tant els amants del flamenc com els de la dansa contemporània, tenen ara l'oportunitat de presenciar un dels més bèsties.

"Baile de Bestias" és una experiència escènica apassionant que convida al públic a submergir-se en el món salvatge i apassionat del flamenc, explorant la dualitat humana i celebrant la força i la bellesa de l'art del ball.

Dimecres
20
set
Des de
31.8 €
Finalitzat
Dijous
21
set
Des de
31.8 €
Finalitzat
Divendres
22
set
Des de
31.8 €
Finalitzat
Dissabte
23
set
Des de
31.8 €
Finalitzat
Diumenge
24
set
Des de
31.8 €
Finalitzat