POSTFUNCIÓ 'LES AUTRES'

Col·loqui per reflexionar sobre el cicle i les propostes participants amb les companyies i amb un/a professional de la crítica escènica.

Comprar
16 €
dissabte, 25 de març | 20:00 h
Etiquetes SMT Post-funció

Entitat col·laboradora: Dansa Metropolitana

Modera: Clàudia Brufau

Compartir

Les Autres narra la història de quatre persones que viuen en un món estranyament aïllat. Un infern fet de plàstic, absolutament desproveït d’altres éssers humans. Aconseguiran els seus habitants alliberar-se d’aquesta existència monòtona i lúgubre? Voldran fer-ho? Per controlar el seu destí, per combatre l’avorriment, ballen. Dia rere dia, ballen. Amb precisió, amb fervor, amb passió. Potser, només potser, acabaran cometent el més rebel de tots els actes: deixar-se fascinar per la vida.

D’origen eslovac, Anton Lachky es forma a Bèlgica, on funda la seva pròpia companyia el 2012. Les seves originals creacions, amb les que ha girat per Europa i Estats Units, han obtingut un gran èxit de públic i de la crítica. El 2017 presenta “Cartoon”, el seu primer espectacle per a públic jove, reconeguda amb el premi del Ministeri de Cultura Alda Gréoli. El 2021 presenta “Les Autres”, el seu segon espectacle per a públic jove.

Dissabte
25
mar
Des de
16 €