LOS HIJOS PERDIDOS

Comprar
Des de 14 €
Del dc. 18.01.23 al dg. 05.02.23

FITXA ARTÍSTICA

Producció: La Casa de Asterión

Autoria: Alexandre Rodríguez i Fons

Direcció: Asterión

Assessorament: Aleix Fauró

Interpretació: Júlia Barragan, Albert Miró, Júlia Morella, Alexandre Fons

Escenografia: Brenda Cabrera

Disseny imatge promocional: Mireia Ferré

Compartir

Alacant va ser la ciutat on els republicans van afusellar a José Antonio Primo de Rivera. Cada 20 de novembre, durant més de quaranta anys, falangistes de tota Espanya, ocupaven la ciutat per celebrar una missa fúnebre en el seu honor. Va ser llavors quan l’avi del meu amic va construir El Bancal, una casa als afores, on amagar-se amb la família cada aniversari del magnicidi.

Aquesta és la casa on som ara. Una casa plena d’habitacions, plenes de secrets sobre les tres generacions d’aquesta família.

A El Bancal hi té lloc la sobretaula més abundant i escassa del país. Una sobretaula de 80 anys. Una sobretaula de fantasmes i fantasies: Angelito, el cow-boy suïcida. El tio Pedro, el germà de l’avi del meu amic, esclau de la prostitució feixista. Maria José i Rosa, falleres del final de la dictadura, modernes i atees durant la transició. I el bufó Alvaro, la persona més jove en ser expulsada de totes les discoteques guiris de Benidorm.

Los hijos perdidos de Dios és una obra sobre la memòria, sobre les persones que recorden i les persones recordades. Fins i tot, i de vegades, sobre les persones que no recorden i les persones que no són recordades. Vols un lloc a la taula?

 

Entrada anticipada a 15€ fins al 11 de gener a tantarantana.com, limitada a les primeres 15 entrades per sessió.

 

A partir del dia 12 de gener, entrades a 17€ a la web i a 22€ a taquilla.

Divendres
03
feb
Dissabte
04
feb
Diumenge
05
feb