CONCRETE MATTER

Los Detectives

Finalitzat
DURADA:  75 min.
diumenge, 12 de febrer | 20:00 h
Idiomes Català Castellà

FITXA ARTÍSTICA

Idea i creació: LOS DETECTIVES

Direcció artística: MARIONA NAUDIN

Interpretació i cocreació: MARINA COLOMINAMARÍA GARCÍAMONTSERRAT LORDAMARIONA NAUDINLAIA CABRERAPEPA MARTÍNEZANTONIA VICENS i PEPA VERA ORTIZ

Assistència de direcció: MÒNICA ALMIRALL

Acompanyament i producció: LA NOCHE DENTRO (HAIZEA ARRIZABALAGA i AIXA GONZÁLEZ)

Disseny de llums: DANIEL MIRACLE

Disseny de so: SARA FONTÁN i EDI POU

Disseny escenogràfic i vestuari: ORIOL CORRAL

Estructures de suport: ANTIC TEATRE / OSIC / LA CALDERA / GRANER

Coproducció: ANTIC TEATREDANSA METROPOLITANA

Compartir

Concrete Matter ens parla de la realització i de la projecció a través de la relació materno-filial i, com és habitual en Los Detectives, es posa el focus en referents i cossos femenins; en aquest cas, els seus, però també els de les seves mares, amb les quals comparteixen escenari.

El marc conceptual de l’obra està teixit per capes de referents. D’una banda, dones realitzades, com ho són les artistes feministes dels anys setanta Hannah Wilke, Pauline Oliveros i Yvonne Rainer; de l’altra, el text de «Les tres germanes» de Txékhov, que ens parla sobre la impossibilitat de la realització, i que ens ajuda a generar altres capes dramàtiques per dialogar sobre la nostra pròpia frustració.

Concrete Matter és un joc escènic que qüestiona el teatre com a espai per a la mentida, amb el mecanisme propi de la ficció per «fer creure» l’escena, jugant amb l’expectativa, amb la sensació de pèrdua de les performers, dels personatges que interpreten i del propi públic.

Diumenge
12
feb
Finalitzat