JÚNIOR

Comprar
Des de 21.75 €
DURADA:  90 min.
Del dv. 20.01.23 al dg. 02.04.23
Idiomes Català

FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Joel Joan i Hèctor Claramunt

Direcció: Joel Joan 

Intèrprets: Joan Pera, Fina Rius, Paula Vives, Oriol Casals, Francesc Cuéllar, Marta Codina, Clara Giralt 

Màrqueting i comunicació: Focus??

Disseny gràfic: Santi&Kco???

Reportatge Fotogràfic:? David Ruano??? 

És una coproducció de Focus Bitó?

Patrocinador: SeeSound (logo)  

Col·laboradors: Jorge de la Garza, Montibello, Rowenta    

Amb el suport de l'ICEC 

Distribució: Sergi Calleja

Compartir

L’expresident Molt Honorable Senyor Magí Folgueroles acaba de fer 80 anys i, certament, no ho porta molt bé. Tot i que ja no té gaire res a fer, ell se sent jove d'esperit i no té cap intenció de retirar-se. Ben al contrari, se sent tan fort i jove que s'està plantejant fer una triatló i pujar a l’Aconcagua, que ell encara té molta corda!  

Tanmateix, poc després de bufar les espelmes rep una visita sorpresa i no gaire desitjada: la Mort en persona li comunica que no faci més plans de futur perquè aviat tornarà per endur-se'l. En Folgueroles se’n lamenta. Això és una injustícia i una pèrdua per a la humanitat. Que ara se l'enduguin, quan encara li queden tantes coses per fer, tanta experiència vital i saviesa per repartir... Oh, si pogués tornar a ser jove, ara, amb tot el que ha après... redreçaria el país sencer!

Dit i fet, la Mort li agafa la paraula i li concedeix el desig. Podrà tornar a viure en un cos jove durant una setmana, a veure com li va..., però amb el que l'expresident Molt Honorable Senyor Magí Folgueroles no comptava és amb el sentit de l'humor una mica particular que té la Mort. Sí, passarà a ocupar el cos d’un jove, sí, el d'un pintor anarquista i llibertí que, a més, resulta que és la parella o company o vèrtex (o alguna cosa així) de l'Alícia, la filla d'en Folgueroles, amb qui fa anys que no es parla. No cal ni dir que la joventut d'avui dia no és el que era i aquesta setmana se li farà molt llarga.

Divendres
03
feb
Des de
31 €
Dissabte
04
feb
Des de
31 €
Dissabte
04
feb
Des de
31 €
Diumenge
05
feb
Des de
31 €
Dimecres
08
feb
Des de
21.75 €