LA GALLINA DELS OUS D'OR

Recomanat: +3 anys

Finalitzat
diumenge, 18 de febrer | 17:30 h
Durada: 60 min
Idiomes Català

FITXA ARTÍSTICA

Versió de Macià G. Olivella

Música original de Ferran González

Actors: (per ordre alfabètic) Mariona Campos, Olga Fañanàs, Marc Miramunt, Esther Pérez-Ferrer (Resta repartiment en curs)

Disseny vestuari i escenografia : Jose Carrasco

Coreografies: Esther Pérez

Disseny Il·luminació i so: Francesc Campos

Producció: Jove Teatre Regina

Direcció : Maria Agustina Solé

Companyia La Trepa.

Una producció de Jove Teatre S.L

Compartir

De matinada, en un galliner , hi arriba un pingüí que ha vingut del Pol Sud per a intentar descobrir perquè la seva casa de gel ha començat a fondre’s sense motiu aparent. Els animals del galliner, sembla que ja en saben la resposta: és cosa dels humans. I a tall d’exemple, li expliquen al pingüí l’antiga faula d’una gallina que ponia pels seus amos un ou d’or cada dia. I de com l’avaricia per tenir més i més riquesa va dur als amos a obrir la gallina per treure-li de dins la màquina que fabricava els ous. Però a dins, no hi tenia cap màquina. Era com totes les gallines. I es van quedar sense ous i sense gallina….

Però … Què hi té a veure la faula amb el problema del pingüí? Doncs que la terra és la nostra gallina dels ous d’or, la de tothom, doncs ella ens ho dóna tot. I això vol dir que la casa del Pingüí també desapareixerà? Per sort aquest final és a les nostres mans. Només cal cuidar la Terra entre tots per no fer-la malbé. Un espectacle pensat per divertir i fer pensar.

 

Diumenge
18
feb
Des de
10 €
Finalitzat