ALÍCIA AL PAIS DE LES MERAVELLES

Recomanat: +8 Anys

Comprar
Des de 10 €
DURADA:  65 min
Del ds. 23.09.23 al dc. 01.11.23 | 17:30 h
Idiomes Català

FITXA ARTÍSTICA

Versió d’Alícia Serrat i Macià g. Olivella

Música original de Ferran González

Actors (Ordre intervenció): Mariona Campos, Olga Fañanàs, Esther Pérez Ferrer, Marc Miramunt … (resta repartiment en curs)

Disseny vestuari: Jose Carrasco

Confecció: Them

Disseny escenografia: Mariona Campos

Construcció escenogràfica: Tero Guzmán

Disseny so i llum: Francesc Campos

Coreografia: Esther Pérez

Caracterització : Toni Santos

Direcció musical : Ferran González

Disseny gràfic: Iñaki (CatArtSis)

Producció : Jove Teatre Regina

Direcció : Maria Agustina Solé

 

 

Compartir

El Sr. Carroll i les germanes Liddell pugen a les golfes disposats a passar una estona entretinguda. L’edith, la germana gran troba un llibre i proposa a les germanes que el llegeixin. Però l’Alícia, sempre inquieta , s’avorreix llegint i li demana al Sr. Carroll que s’inventi un conte per a ella, i ell la complau.

I així els quatre, comencen a improvisar una història esbojarrada on, una nena, l’Alícia, veu passar un conill ,amb armilla i rellotge, que té molta pressa. L’Alícia el segueix fins al seu cau i apareix en un món subterrani i desconegut, un món capgirat on les coses més estrafolàries són possibles. En el seu passeig per aquest món absurd, troba un seguit d’ estranys personatges : el conill blanc sempre estressat, l’eruga, la granota, el peix, la duquessa, el gat rialler, la llebre, el barreter boig, i la temible reina de cors….

I entre aventures absurdes amb animals que parlen i objectes amb vida pròpia …La tarda s’acaba i es fa  l’hora de berenar. Però abans de marxar l’Alícia li demana al Sr. Carroll que li escrigui totes aquelles esbojarrades aventures en un conte que ella pugui llegir sempre que li plagui. Un conte especial que farà que la nena s’enamori de la lectura. I així neix: “Alícia al país de les meravelles!”

Dissabte
23
set
Diumenge
24
set
Dissabte
30
set
Diumenge
01
oct
Dissabte
07
oct